Even voorstellen, aldus Egbert

Een aantal maanden is Egbert Veldhuis als plaatsvervangend commissielid voor VVD-Ommen aan de slag. In dit artikel zal Egbert zichzelf omschrijven.

© VVD

Mijn naam is Egbert Veldhuis, geboren en getogen in Ommen. Bij vele inwoners wel bekend als De Installateur.

Mijn Vader had een brede interesse in de politiek, maar is nooit actief geweest in de politiek. Met dat virus ben ik besmet geraakt en ben uiteindelijk wel actief geworden in de politiek.

Mijn favoriete club was de VVD in Ommen, recht voor z'n raap en geen blad voor de mond nemend. Dat was ook de reden om lid te worden van de VVD Ommen en actief deel te nemen in de schaduwfractie en het campagneteam. 

Doordat Richard de Ruiter helaas zijn raadslidmaatschap moest opgeven, kwam voor mij de gelegenheid de handschoen op te pakken en om deel te nemen in de raadscommissie. Op 29-11-2018 ben ik als plaatsvervangend commissielid geïnstalleerd, de positieve reacties die daarop volgden, voelde aan als een warm bad.

Ik wil de komende tijd mij dan ook gaan inzetten voor het belang van de inwoners van Ommen in de breedste zin van het woord. Men kan mij ten aller tijde aanspreken en vragen stellen of problemen aankaarten, welke ik in de fractie zal voorleggen.

Beste mensen, schroom u niet om mij aan te spreken!

Met vriendelijke groet,

Egbert Veldhuis