Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezing 2022

Tijdens de ledenvergadering van 11 decembe3r jl, is de kandidatenlijst voor de VVD vastgesteld. Daarmee zijn de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend. Richard Smits, huidig fractievoorzitter, blijft ook voor de periode 2022-2026 de lijst aanvoeren.

Nieuwkomers op de lijst zijn Erik Terpstra, René Westerhof, Zwanet Rosema, Tom de Zeeuw en Gerrit Jan Hagedoorn.

De volledige VVD-lijst zier er als volgt uit: Richard Smits uit Ommen voort de lijst aan gevolgd door Robbin Hutten (Witharen), Erik Terpstra (Ommen), Egbert Veldhuis (Ommen), René Westerhof (Ommen), Zwanet Rosema (Ommen) Tom de Zeeuw (Vilsteren), Rene Timmer (Ommen), Gerrit Jan Hagedoorn (Beerze), Richard de Ruiter (Beerzerveld), Kees Hofstee (Ommen) en Wil van der Linde (Ommen).

Richard Smits: We hebben een geweldig mooie lijst samengesteld met kandidaten die maatschappelijk een rol spelen. Ik zie met veel vertrouwen de toekomst tegemoet en verheug me erop om met deze groep mensen aan de slag te gaan.

Het bestuur en de leden van de VVD Ommen hebben de verkiezingslijst zoals die is opgesteld  zonder hoofdelijke stemming vastgesteld. Dat is een compliment voor de kandidaatstellingscommissie.

Verder op deze website onder Onze Mensen stellen de kandidaten zich aan u voor.